Συναγερμοί σπιτιών

συναγερμοί σπιτιών Χαλκίδα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού για σπίτια καταστήματα επαγγελματικούς χώρους συναγερμοι σπιτιων αθηνα

Πως επιλέγουμε σωστά ένα σύστημα ασφαλείας

 Ποιο σύστημα συναγερμού είναι καλύτερο για την οικία μου; Μπορώ να παρακολουθώ δωρεάν το σπίτι ή την επιχείρησή μου; Αν ψάχνετε για σύστημα συναγερμού για την προστασία των χώρων σας, θα έχετε αυτές τις ερωτήσεις. Η επιλογή είναι www.synagermoi-spition.gr. Ας πούμε γιατί. Ασχολούμαστε με τα συστήματα συναγερμού για περισσότερα από 20 χρόνια, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συμβατικών συστημάτων συναγερμού. Έχουμε αποστολή να παρέχουμε αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας, το οποίο επίσης είναι εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη και στα καλωδιακά συστήματα ασφαλείας αλλά και στα ασύρματα, όλοι η συναγερμοί μας είναι αξιόπιστη και με γραπτή εγγύηση αντιπροσωπίας.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού είναι ένα πρωτοποριακό με ενσωματωμένο GSM για επικοινωνία. Το σύστημα συναγερμού δεν απαιτεί σύνδεση τηλεφωνικής γραμμής, διότι μεταδίδει συναγερμό μέσω δικτύου GSM (συμβατό με το παγκόσμιο κυψελοειδές δίκτυο). Καθώς χρησιμοποιεί ασύρματο δίκτυο, δεν θα φοβηθείτε αν σας  κόψουν την τηλεφωνική γραμμή. Ο ασύρματος συναγερμός είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναγερμού που υιοθετεί κομψό σχεδιασμό, διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη LCD για εύκολη ρύθμιση και λειτουργία ενώ το πληκτρολόγιο αφής επιτρέπει στο χρήστη να λειτουργεί και να προγραμματίζει το σύστημα χωρίς πρόσθετες συσκευές. 

Κύρια σημεία προϊόντος

Οθόνη LCD με πληκτρολόγιο αφής
Τετραπλής επικοινωνίας GSM, λειτουργεί με κάρτα SIM
Πέντε προσωπικοί αριθμοί έκτακτης ανάγκης
Ένας τηλεφωνικός αριθμός Κέντρου λήψης συναγερμού
Ειδοποίηση συναγερμού μέσω τηλεφώνου ή SMS
Ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο
Απομακρυσμένη αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία
Χειροκίνητη λειτουργία τηλεφωνικής κλήσης
Αναφορά κατάστασης συστήματος μέσω SMS
Σημείωμα συναγερμού, καθυστέρηση εισόδου, καθυστέρηση εξόδου
Αμφίδρομη ασύρματη σύνδεση
Υβριδικός συναγερμός, 20 ασύρματες ζώνες, και 8 καλωδιακές
Υποστηρίζει ασύρματο πληκτρολόγιο LCD / LED και ασύρματη σειρήνα
 Iέχει δωρεάν εφαρμογή smartphone (Android )

Ο συναγερμός που σας προτείνουμε παραπάνω μπορεί να συνδεθεί σε κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού για να έχετε ενημέρωση 24ωρες το τη συμβαίνει στο σπίτι σας αν υπαρχή απόπειρα διάρρηξης η και επιπλέων υπηρεσίες όπως κουμπί πανικού από το σπίτι η τον επαγγελματικό χώρο, ιατρική βοήθεια αν κάποιος κινδυνεύει, πυρκαγιά από τον χώρο για να ειδοποιηθεί η πυροσβεστική, διακοπή ρεύματος, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής και αλέες επιπλέων υπηρεσίες που θα σας εξήγηση ο τεχνικός συναγερμών που θα σας τοποθέτηση το σύστημα ασφαλείας στο χώρο σας  









6 σχόλια:

ANNA ΜΑΡΙΑ είπε...

Σήμερα η επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας δεν εξαρτάται μόνο από το σύστημα που θα επιλέξουμε ή αν είναι επώνυμο αλλά και από τον τεχνικό εγκαταστάτη που θα μας το τοποθετήσει. Η τοποθέτηση του συναγερμού, το πώς θα περαστούν τα καλώδια, το πώς θα μπουν οι παγίδες, η τοποθέτηση των ραντάρ και το σημείο που θα μπουν, το σημείο που θα μπει η σειρήνα, η συναρμολόγηση της μονάδας και άλλα πολλά που χρειάζεται για να λειτουργήσει ένα σύστημα ασφαλείας σωστά. Άρα νομίζω ότι το πιο σωστό είναι η επιλογή του τεχνικού συστημάτων ασφαλείας. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε και ο τεχνικός θα μας προτείνει το σύστημα συναγερμού που θα τοποθετήσουμε στο σπίτι μας ή στο κατάστημα μας.
Μάριος Παγώνας

Ανώνυμος είπε...

Μετά από πολλά κρούσματα διαρρήξεων σε φίλους μου και γνωστούς αποφάσισα κι εγώ να τοποθετήσω ενα σύστημα συναγερμού στο σπίτι μου για να είμαστε μαζί με την οικογένειά μου ασφαλείς. Αφού έκανα μια έρευνα στο διαδίκτυο, βρήκα μια εταιρεία συστημάτων ασφαλείας που αμέσως έστειλε έναν τεχνικό της στο χώρο μου, εντελώς δωρεάν, για να κάνει μια μελέτη και να δει τα αδύνατα σημεία που χρειάζονταν προσοχή. Για να πω την αλήθεια δεν ήμουν σίγουρος ότι και με τον συναγερμό θα είχα την απόλυτη προστασία από τους διαρρήκτες. Όμως ο τεχνικός της εταιρείας που ήρθε σπίτι μου ήταν έμπειρος και μου εξήγησε κάθε απορία που είχα. Μου εξήγησε που ακριβώς πρέπει να προστατέψω το σπίτι μου και ποιά είναι τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρειαστούν. Εννοείται πως έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή σε μια πολύ προσιτή τιμή. Ευτυχώς συνεργάστηκα με αυτή την εταιρεία που έχει εμπειρία, είναι αδειοδοτημένη από το κράτος και μου έδωσαν γραπτή εγγύηση για το σύστημα που εγκαταστήσαμε.
Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία μας.
Θεόδωρος Καψής.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν αρκετά μετρά ασφαλείας που μπορούνε να προστατεύσουν την οικογένεια μας αλλά και το σπίτι μας με απλά βήματα και με ένα κόστος αρκετά μικρό με αυτά που μας παρέχει. Η ασφάλεια της οικογένειάς μας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και ανήσυχη πολλούς Έλληνες. Τα συστήματα ασφαλείας είναι τόσο εξελιγμένα που μπορούν να μας παρέχουν ασφάλεια 24ωρες.

Ανώνυμος είπε...

Τα συστήματα συναγερμού τώρα είναι προσιτά και αρκετά οικονομικά. Μπορεί πλέον οποιοσδήποτε να προχωρήσει σε μια τοποθέτηση. Το κόστος ενός συναγερμού για ένα σπίτι έως 80-100 τετραγωνικά δεν ξεπερνά τα 500€. Σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνονται 8-10 παγίδες, 1-2 ραντάρ, κεντρική μονάδα, σειρήνα, πληκτρολόγιο, μπαταρίες μονάδας και σειρήνας και η καλωδίωση του σπιτιού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το κατάστημα συναγερμού για σπίτια www.synagermoi-spitiou.gr για να σας βοηθήσουν αν έχετε πάρει την απόφαση να προχωρήσετε σε εγκατάσταση συναγερμού.

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή ενός συστήματος συναγερμού για το σπίτι σας απαιτεί προσοχή και σωστή αξιολόγηση των αναγκών σας. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός συστήματος συναγερμού:
Ανάλυση των αναγκών: Καθορίστε τις ανάγκες σας. Σκεφτείτε το μέγεθος του σπιτιού, τις περιοχές που θέλετε να καλύψετε, τον τύπο των προστατευόμενων αντικειμένων και πόσο ασφαλής θέλετε να είναι η εγκατάσταση.
Τύπος συστήματος: Υπάρχουν ενσύρματα και ασύρματα συστήματα συναγερμού. Τα ασύρματα είναι ευκολότερα στην εγκατάσταση και ευέλικτα στη χρήση, ενώ τα ενσύρματα μπορεί να είναι πιο σταθερά.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες: Αξιολογήστε τις διάφορες λειτουργίες που προσφέρουν τα συστήματα, όπως αισθητήρες κίνησης, ανιχνευτές καπνού, αισθητήρες παραθύρων και πορτών, κάμερες, ειδοποιήσεις σε κινητά τηλέφωνα κ.λπ.
Επαγγελματική εγκατάσταση : Ανάλογα με τις δεξιότητές σας και τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ επαγγελματικής εγκατάστασης ή ενός συστήματος που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας.
Επικοινωνία και παρακολούθηση: Κάποια συστήματα προσφέρουν επιλογές για παρακολούθηση από απομακρυσμένες θέσεις μέσω κινητών συσκευών. Αυτή η λειτουργία μπορεί να είναι χρήσιμη για εσάς, ιδίως όταν είστε μακριά από το σπίτι.
Κόστος: Ορίστε έναν προϋπολογισμό και εξετάστε τις επιλογές που ταιριάζουν σε αυτόν.
Μια σωστή έρευνα και σύγκριση των διαφορετικών συστημάτων συναγερμού σας βοηθά να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας για την ασφάλεια του σπιτιού σας. Επίσης, συνιστάται να συμβουλευτείτε επαγγελματίες για περαιτέρω συμβουλές και εξειδικευμένες προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Η επιλογή ενός συστήματος ασφαλείας είναι μια σημαντική απόφαση που επηρεάζει την προστασία του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Εδώ είναι μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιλέξετε σωστά ένα σύστημα ασφαλείας:

Ανάλυση των αναγκών σας: Καθορίστε τις ανάγκες σας για ασφάλεια. Σκεφτείτε ποιες περιοχές του χώρου σας θέλετε να καλύψετε, ποια επίπεδα προστασίας επιθυμείτε και ποιες λειτουργίες θα ήθελαν να έχουν το σύστημα σας (π.χ. συναγερμός, κάμερες, αισθητήρες κλπ.).

Έρευνα για τις επιλογές σας: Αναζητήστε διάφορα συστήματα ασφαλείας και εξετάστε τις δυνατότητές τους. Κοιτάξτε για κριτικές, αξιολογήσεις και συστάσεις από άλλους χρήστες.

Σύγκριση των λειτουργιών και των τιμών: Συγκρίνετε τις λειτουργίες και τις τιμές των διαφορετικών συστημάτων ασφαλείας. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τι περιλαμβάνεται σε κάθε πακέτο και ποια είναι η κόστους.

Επιλογή αξιόπιστου προμηθευτή: Επιλέξτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή συστημάτων ασφαλείας με καλή φήμη και εμπειρία στον τομέα. Βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών και εγγυήσεις για τα προϊόντα τους.

Εγκατάσταση και ρύθμιση: Μετά την αγορά, επιλέξτε επαγγελματίες για την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του συστήματος ασφαλείας. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα είναι σωστά ρυθμισμένο και λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Εκπαίδευση και ενημέρωση: Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το σύστημα ασφαλείας και εκπαιδεύστε όλα τα μέλη της οικογένειάς ή του προσωπικού σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι πώς να αντιδρούν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή συναγερμού.

Δημοσίευση σχολίου