Συναγερμοί σπιτιών

συναγερμοί σπιτιών Χαλκίδα ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού για σπίτια καταστήματα επαγγελματικούς χώρους συναγερμοι σπιτιων αθηνα

Πως επιλέγουμε σωστά ένα σύστημα ασφαλείας

 Ποιο σύστημα συναγερμού είναι καλύτερο για την οικία μου; Μπορώ να παρακολουθώ δωρεάν το σπίτι ή την επιχείρησή μου; Αν ψάχνετε για σύστημα συναγερμού για την προστασία των χώρων σας, θα έχετε αυτές τις ερωτήσεις. Η επιλογή είναι www.synagermoi-spition.gr. Ας πούμε γιατί. Ασχολούμαστε με τα συστήματα συναγερμού για περισσότερα από 20 χρόνια, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συμβατικών συστημάτων συναγερμού. Έχουμε αποστολή να παρέχουμε αξιόπιστο και υψηλής απόδοσης σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας, το οποίο επίσης είναι εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία. Η εταιρεία είναι εξειδικευμένη και στα καλωδιακά συστήματα ασφαλείας αλλά και στα ασύρματα, όλοι η συναγερμοί μας είναι αξιόπιστη και με γραπτή εγγύηση αντιπροσωπίας.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού είναι ένα πρωτοποριακό με ενσωματωμένο GSM για επικοινωνία. Το σύστημα συναγερμού δεν απαιτεί σύνδεση τηλεφωνικής γραμμής, διότι μεταδίδει συναγερμό μέσω δικτύου GSM (συμβατό με το παγκόσμιο κυψελοειδές δίκτυο). Καθώς χρησιμοποιεί ασύρματο δίκτυο, δεν θα φοβηθείτε αν σας  κόψουν την τηλεφωνική γραμμή. Ο ασύρματος συναγερμός είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα συναγερμού που υιοθετεί κομψό σχεδιασμό, διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη LCD για εύκολη ρύθμιση και λειτουργία ενώ το πληκτρολόγιο αφής επιτρέπει στο χρήστη να λειτουργεί και να προγραμματίζει το σύστημα χωρίς πρόσθετες συσκευές.

Κύρια σημεία προϊόντος

Οθόνη LCD με πληκτρολόγιο αφής
Τετραπλής επικοινωνίας GSM, λειτουργεί με κάρτα SIM
Πέντε προσωπικοί αριθμοί έκτακτης ανάγκης
Ένας τηλεφωνικός αριθμός Κέντρου λήψης συναγερμού
Ειδοποίηση συναγερμού μέσω τηλεφώνου ή SMS
Ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο
Απομακρυσμένη αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία
Χειροκίνητη λειτουργία τηλεφωνικής κλήσης
Αναφορά κατάστασης συστήματος μέσω SMS
Σημείωμα συναγερμού, καθυστέρηση εισόδου, καθυστέρηση εξόδου
Αμφίδρομη ασύρματη σύνδεση
Υβριδικός συναγερμός, 20 ασύρματες ζώνες, και 8 καλωδιακές
Υποστηρίζει ασύρματο πληκτρολόγιο LCD / LED και ασύρματη σειρήνα
Μπορεί να συνδεθεί με κέντρο λήψης σημάτων μέσω πρωτοκόλλου ADEMCO Contact Iέχει δωρεάν εφαρμογή smartphone (Android )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου